NOE


Vill gråta lite blod efter att ha hört den värsta versionen någonsin av Dirty Dancingklassikern Hungry Eyes på radion. Anders någonting har gjort den? Wtf killen, hörde du det där ens själv? Förstör inte min film!


Ih




Wrrrk it!


Idag ska jag vara extremt sjukt bajsigt duktig och skriva så pennan (tangentbordet?) glöder. Jag vill verkligen inte behöva sitta här och våndas hela natten. Jag vill ut till Tynnered! Det slog mig igår att jag omöjligt kan få underkänt på den här uppgiften så länge jag skriver klart min text - vilket jag såklart kommer göra. Det betyder att den inte heller behöver vara fantastisk när jag är klar idag för vi har hela 1,5 vecka på oss att finslipa på texterna sedan. Bara jag får in den i tid så är jag happi!

Näthandlade lite igår också som motivation, heh. Köpte en vit topp bland annat som jag tänker färga svart. Får hålla tummarna bara för att sömmarna inte är syntetiska. Men det kanske man kan ordna i efterhand med en tygpenna..?


Åh




( ╯◠╰ )


Jag hatar som sagt att bjuda in mig själv


...


(Och inget plingpling än)


Mitt lilla stöd i skrivångestdjungeln




Kväll





O(h)no


Åh, extremt besviken. En av mina fem favoritsushirestauranger i stan har gått och blivit dålig. Den som ligger närmast mig dessutom. Nu har fisken smakat äckligt och riset för sött tre gånger i rad. Sorgen! Farväl Yoko </3


Ut i skogen! Hepp hepp!




22


Gosh, barndomsnostalgin! Mio min mio var min absoluta favoritfilm som liten. Jag och Tinki såg den stort sett varenda gång vi sågs. Såklart fattade ingen av oss att den var dubbad. (Enorm besvikelse när jag upptäckte det sådär 10 år senare) Men på engelska kanske är grejen..? Eller så är den faktiskt dålig på riktigt. Christian Bale är ju söt iaf, heh.

Belönade mig lite förut också med ett par superbilliga skor bara för att Förbopresentationen gick helt okej bra! Känns gött. Och på söndag fyller jag år! Då ska jag, familjen + F gå på restaurang. Lite fint sådär. (Fira lite på lördag med mig..?)





(Snygg tjej, höh)


Krypet


Hittade en stor, lustig insekt när jag promenerade med hunden i fredags. Mobilbildbevis nedan: Vad är det för någon? Vårtbitare..? Får väl tillägga att den var ca 6 cm lång från frambenen till bakfötterna ungefär. Stor! 






Chucken


Oh noes! Det känns som att jag håller på att bli sjuk..! Jag tycker att du ska sluta upp med det kroppen. Hej reportage att skriva i veckan, handledarmöte på måndag och en presentation att göra för hela Förboledningen efteråt. Men det kommer nog bli bättre efter dagens första kopp kaffe och lite mer tittande på Dead Rising 2 i soffan. Mmm (Just nu: Kanotpaddel kombinerad med motorsåg, ehe)

Måste komma på något fint för mig och F att äta idag också.
Chili sin carne? Pannkakor? Tacopaj? Något med tortellini..?


OH GOD SO BORED



(Men imorgon är det fredag och då får jag skeda i 90-säng)

 


Kairos


Mmh, den som ändå hade lite kaffe med vitt just nu. Skolkaffemaskinen är allt bra konstig och gör rätt äckligt kaffe också för den delen. Uw. Och idag ska jag börja med reportaget på riktigt! Dvs åka till sviktboendet och träffa en tjej som jobbar där. Kul men lite nervöst! Men så ska det ju vara har jag hört. (Snart är det helg! ♥)





Guilty pleasure


Hah, åh! Slaskdokumentärer ♥!


Juli


Oj, där var det självförtroendet krossat förevigt. Men vem behöver ett sånt, egentligen? Hahhahhhahahhhah


The ending at the beginning?

 

 


NÄR NÄR NÄR? NU NU NU!

 

Ih! Det var oerhört fint att se så mycket människor sluta upp i manifestationen mot SD och rasism ikväll! Trots regn! Lite tråkigt dock att en partipolitiskt obunden demonstration visade sig vara mer eller mindre vänster ändå. Alla ska kunna sluta upp i kampen mot otolerans och rasism i samhället, vare sig man röstade rött, blått eller grönt. Men oh well, det var fint hur som!

 


Mobileo

 

 


För solidariteten


Kände peppen i fredags! Gör det inte alls nu. Hur som helst så ska det tågas mot rasismen ikväll klockan 18:00 från Götaplatsen. Och svartklätt ska det vara. Följ med!

 

 


Oh well, there goes the neighbourhood


Gud, vad ska man säga. Jag skäms över att Sverige inte gjorde bättre ifrån sig än så. Pinsamt är vad det är. Inget annat.


Två öl, ett glas vin


Jag vet inte riktigt ens vad jag förväntade mig av att sätta mig vid datorn halv två. Ingenting. Ganska mycket.


Voodoo smile, siamese twins


Känner mig otroligt mycket lugnare efter mitt lilla reportagebyte bara sådär. Det kanske går åt fanders i slutändan, men hellre det än att desperat försöka med idé nr 1 och förstöra både helgen och stressa sönder min stackars kropp som, uppenbarligen, inte pallar sånt just precis nu. Löjligt av den. Och idag är det otroligt mycket höst vilket betyder Pornography och kaffe.
Senare: JMG-fest på Kontiki. Kommer bli fint!



Gulla lite

 

 


Ungefärprecis





 

 


:3:3:3


 


Miniapatin!

 

Totalt handlingsförlamad dag. Jag skjuter fram allt till morgondagen. Men ibland är det så av någon skitdum anledning som jag inte ens orkar spåna om. Dum tjej bara. Hur som helst så tänker jag inte använda mig av Hipstamatic när jag fotar under reportaget som min lärare föreslog. Hon hade precis skaffat iPhone tydligen och blivit frälst. Herregud nej. (Toy Camera är bättre, förövrigt).

Snart fyller jag år men vet inte vad jag ska önska mig. Fred på jorden & mer gulliga djur åt alla! Kanske.

 

 


Mhm!


Jag är on a mission! Gött'ä!


I can't escape myself


Idag har jag varit duktig tjei och jobbat på Förbo. I fredags också. Bra med pengar osv! Jag skrattar bort skolångesten.

 


↑↓

 



Bak(ch)i(p)s


Jag såg det sötaste på länge på vägen till affären för att köpa bakischips. Två små harungar som satt nos mot nos mitt på skolgården, öppet på asfalten vid basketplanen och gav varandra små harpussar. Åh, om jag bara hade haft telefonen med mig så hade jag kunnat fota dem. Vi har väldigt mycket harar här. De verkar gilla gräsmattorna vid högstadiet, men jag har inte sett några bebisar förut. Gulle! De var inte supersmå, men sådär så de mer liknar små kaniner framför harar. Ih! ♥

Bakischipsen var välbehövda förövrigt. Igårkväll gick jag ut hungrig och drack rödvin med massa fina människor. Då blir man kalas, spyr, vinglar, storgråter av ingen anledning och får minnesluckor. Hu! När föreläsningen började imorse så var jag fortfarande lite full och när jag skulle jobba efteråt med att rigga en Förbomonter i Lerum var jag yr och ville mest kräkas. Jag vet att ingen tycker synd om något så självförvållat dumt, så därför tycker jag lite extra synd om mig själv istället! Hoh. Ett tomt hus, godis, täcke, soffa och film är fint ibland. Inglourious Basterds på tv. Jag har sett den kanske, två-tre gånger eller så men det är värt att titta lite igen bara för den underbara scenen inne på baren. Lieutenant Archie Hicox osv.

Saknar min pojkvän. I natt åker sängen ut. Hoppas det hjälper! Lite måste det hjälpa.





ϟ

 

Okej, här är en liten bild när jag är inne på skoltoaletten. Men är jag där nu? Nej. Idag hade vi inga föreläsningar och på schemat fanns det istället en ruta som hette "Eget arbete". Känns bra sådär, för mig som vet exakt vad jag ska arbeta med. Heh :( Har fått lite bra tips dock! Keep them coming! Jag blir superglad för alla slags förslag :*

En bra grej med dagen är i alla fall att jag äntligen kommer få lite tid till mitt garderobsstädande! Det behövs, minst sagt. Jag måste lära mig att inte trycka in kläder på hyllorna utan att viiika. Och stapla!

Måste förövrigt bara tillägga att Åhléns sminkavdelning återigen har bevisat att de inte kan någonting om trevligt kundbemötande. Alls (och då menar jag sminkavdelningen som den där de lite billigare, vanliga märkena finns - inte Mac eller så). När man frågar om hjälp så känns det som att man stör och de pratar till en som att man är lite, lite dum i huvudet. Kicks i mitt ♥! Synd då bara när båda sakerna man ska ha är slut där och man måste handla på Åhléns. Som igår, och då möttes jag av en suck, såklart. Idiotbrudar.

 

 


5


Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket.
Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag känner mig räddast och sämst i världen. Bara dålig. Det förstör allting. Det här.
Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket. Jag hatar det här så mycket.


Angstangstangst


Jag börjar få riktig ångest inför de kommande veckorna. Någon som har en bra idé till ett reportage..? Heh. Dela gärna med er om ni kommer på något lite smådåligt med samhället, orättvisor och sånt fint! Jag verkar absolut inte vara den enda som har problem med att komma på något bra i klassen men man vet aldrig. Kanske håller alla inne på sina planer så ingen stjäl dom? Haha. Hoppas inte. Jag vill inte vara ensam i min skolångest, helst. På tisdag är det första deadlinen. Gosh. Försöka lugna nerverna med hundpromenader?

 


Puss!


 

Hoh, bra utseende/självförtroendedag! Var ett litet tag sedan.
(Bäst att dokumentera alla vinklar så det varar forever.)



Dagen

 

 

 


Pys


Det har blivit ett tystare hus och en gladare familj här hemma sedan min mor bestämde sig för att plocka ur själva pipgrejen i Bamses pipleksaker. Han tycker fortfarande att dom är lika roliga trots "pfff" istället för tinitus. Så. jävla. skönt.



Klad hynd


A.M.A.Z.I.N.G


Och juste! För er som älskar scenkonst så kom det en helt fantastisk bilaga med GP idag. Eller, ett fantastiskt kalendarium i själva bilagan, heh. Jag blir helt ställd så bra det är! Wow alltså!

 


Birthdayday


Jag hade fyra mål med kvällen:

1. Baka citronkaka till min lilla mor som fyller 46 år idag. Hurraa!! Grattis mamma! ♥
2. Titta på fyra reportage på SVT play inför seminariet imorgon. Göra lite anteckningar.
3. Få lite mer färg på naglarna. Gul? Turkos? Röd..?
4. Maila morfar igen. Tydligen hade jag missat en punkt i adressen igår.

Egentligen vill jag spela wind waker eftersom att det aldrig blir av när jag har tänkt det, men klockan är snart åtta och hittills är jag bara klar med kakan och mailningen :( Långsam söndagstjej.

(Och ett stort grattis till Bettalis som också fyller år idag, ju! Hoppas ölen är extra god ikväll!)



2/4



Ow!

 

 


Fylla fylla fylla i lilla taten!


Fyllde i det lilla &-et idag. Efter att skorpan åkte av så var färgen lite ojämn nämligen - och det går ju inte för sig. Tur då med en snäll tatuerare som fixar biffen alldeles gratis!



Blut unt Italo




 

(Och jag måste lära mig att slappna av. Jag måste. Måste lära mig somna)

 


Mumford & hans söner




Krig, trav & Slitz

 

 

Dagens sittplats.

 


HT10 då

 

Jag bakade kladdkaka. Och ja, den var sjukt god. Sådär första skoldagen till ära.
På schemat till fredagens föreläsning står det "Titta på filmen Thelma & Louise innan denna föreläsning!". Fantastiskt. Nu måste jag ju faktiskt se den.

 

 

(Vad nu då? Wind waker..? Jag vill skeda)

 


RSS 2.0