Dawning




Hhw


Jag har fastnat i ovanan att micra kaffet när det har kallnat..


"Do you guys have sour balls? Too bad. I bet you don't get many blow jobs."


Igår var det Halloween minus pumpor och maskeraddräkter, men plus skräckfilm och godis. Bra grej! Så blir det utan pengar, kostym & alkoholpepp. Slutsats: Invasion of the Body Snatchers var bra men Night of the Demons hade skådespelare värre än Tommy Wiseau. Goshgoshgosh. Ibland kändes den nästan som ett dåligt skämt. Vi råkade dessutom kika på The Social Network trots skräcktemanatt. Den var inte särskilt bra heller. Lite lustigt att göra en film om något som är aktuellt precisjustnu?

Drömde sedan onda drömmar. Halloweenstyle.



Prrå


Scott Pilgrim vs. The World imorgon! Jag och Fredrick sitter högst upp i mitten :3 Bästa platserna! Jag är bästa biobokerskan.


.




Mhm uh-huh


Och forskaren jag behöver svarar inte i telefon och har inte heller gjort det på tre dagar. Den här uppgiften börjar gå åt fanders.

Random gammal cp-webbcambild på hur kul jag tycker att det är på en skala:


Hurra.


Like tears in rain




Same same but different (död blick)



På måndag klipper jag av mig håret.


You'll be given love. You have to trust it




Hihi


(Såg för övrigt nya Piranha igår. Den var dum och blodig)


Som om


Phju. Nu är det bara att vänta på att (inte?) få några samtal från möjliga praktikplatser. Eller från och med torsdag. Eller fredag. Jag vet inte när breven faktiskt kommer att skickas. Hur som så kan jag skatta mig lycklig om jag lyckas få någon plats överhuvudtaget. (Skeptisk tjej! Heh). Men så går det när man desperat vill stanna i sitt hjärtas lilla Göteborg och inte vill flytta till Gävle eller Stockholm och därför söker det som precis alla andra har sökt.

Drömmen vore en fin&bra praktikplats som leder till sommarjobb + förstahandskontrakt på en ännu finare lägenhet. (Haha, åååh, nevergonnahappen)


Into the light




Frustrationsdans (Jag behöver!)




Välj mig


Praktikansökningar. Att försöka skriva. Försöka att inte tänka på att det ens finns andra som skriver till samma redaktioner som jag desperat försöker charma. Jag önskar att jag inte tänkte på precis allt annat. Sånt som gör en sådär härligt uppgiven. (Men vi gillar när det jazzar!)


Trettio dagar


Det är intressant hur fort det går. Från ingenting till ett inre kaos. En millisekund. Att nästan ha glömt att man faktiskt fysiskt existerar till att känna minsta lilla nervtråd i hela kroppen. Hjärtat som en harunges. Halsen och bröstet brinner upp. Magen som barabara gör ont. Det är ett ständigt jobb att bygga upp sig själv. Att stapla och pussla tills man blir nöjd. Det faller ihop så otroligt lätt.

Äta lite kanske?


.




http://www.youtube.com/watch?v=PaDc3OtjSts


Väntar tålmodigt på att en idé ska slå mig som en blixt från ovan. En säljbar, unik och helt fantastisk frilansjobbsidé. Går sådär. Går dåligt, till och med. Det gick lika skitdåligt igår och jag fastnade istället i att identifiera mina gamla My little ponies som min mor tog med hem från landet. Självdiciplin - åh ge mig!

(Li'l Pocket, Baby Cuddles, Bridal Beauty, Princess Sparkle, Baby Ribbons & Hearts, Surprise Twins Pony, Birthday Pony, Bluebelle, Baby Moondream, Splish, Baby Bouncy & Baby Ruby för den som gillar plastpållar, heh)



Bajsväder




Loertak


Igår:
Wall-e och Velvet Goldmine och att äntligen kunna sova lite bra två stycken i dubbelsäng. Fint!
Nu: Bort med huvudvärk med lite hjälp av kaffe och höstluft. Hoppas det funkar bra. (Alvedon suger)
Ikväll: Laga middag med Fredricks syster som kommer på besök! Och sedan 100 ton betong! Och lite öl och lite dans. Billigt och bra hurra!
Imorgon: Jobba i Förbomonter på Boexpomässa. Bubu. Ska försöka att inte vara bakis. Senast var det katastrof. Owh.

Oh-ho-oh




Burning hearts




Ouh




Shake, shake, shake Senora!


Ikväll tills söndag har jag ett helt tomt hus för mig själv. Det ska jag fira med soffa, filt, gröt & Beetlejuice. Jag har inte sett den på så sjukt länge trots att jag har velat göra det hur länge som helst, och det finns ju inget bättre än att titta på film när man egentligen behöver städa, hehi.



Luv


Från blåluvan till Sherlock Holmes!


Butter skoltjej







Vänta = döden


Kom igen nu då lappen i brevlådan! ;__;


Hejhej tegeltjej




See the red light




Je me rends!


Får jag gå och skjuta mig nu? Vem orkar ens försöka längre när det har funnits kvinnor som Sharon Tate?


Gehiterrå


Jag har två filmer som jag vill se nunu! Sofia Coppolas Somewhere och filmatiseringen av Murakamis Norwegian Wood. Gimme! (Läsa klart Fågeln som vrider upp världen någon gång på tal om det? Den börjar bli dammig i bokhyllan... Inte okej)




Tråkig tjej


Jag har visst varit ganska dålig på att uppdatera här det senaste va? Rätt bildlöst också. Dumt av mig! Bilder är väl det som är roligt, oftast. Men det blir så. Jag har ju nästan aldrig med mig datorn bort till Tynnered. Det är mest bara jobbigt och onödigt släpande, bara för att få facebooka lite. Heja iPhone! 

Hur som, i helgen var vi på restaurang och åt upp hela havet. Nom! Och Tinki köper min cape vilket är en himla bra grej. Så slipper jag leta efter en annan köpare. Och sista versionen av reportaget blev inlämnat idag. Imorgon börjar frilanskursen (hoppashoppas den är matnyttig). Och om tre veckor ska jag klippa mig vilket bara är pepp! Om än lite lång väntan kanske. Fult hår i tre veckor - gött!

(Och ikväll spelas Fredricks vinjettremix på Kobra! Titta! lyssna!)

◐ ◑ ◒ ◓


Åh, nu känns allt så otroligt mycket bättre. Hurra!

Färgar för övrigt min nyköpta topp för tillfället. Sömmarna visade sig som förväntat vara i något syntetmaterial för de är fortfarande vita och inte svarta som jag hade hoppats på. Darn! På Panduro sa de att man kan köpa någon färgpenna och rita på förhand. Om jag nu måste köpa en sån så bryter jag ju mitt inteslösalöfte, men jag kan väl låtsas att den hör till själva topp- och tygfärgsköpet och att det i slutändan kan få tröjan att kännas mer som ett genuint hemmabygge? Eller nåt. Sömjävlar.


Yes sir!


Jättenervös. Lite rädd fortfarande. Men det kommer gå fint. Tror jag.


Slösa


Nu får jag verkligen inte handla mer. Inga mer saker. Inga mer kläder. U-uh! Jag är ju inte rik tjej. Alls. (Men om en vecka får jag nya jackan. Åh prrr! Bara att sälja den andra nu då. Hoppas den passar Tinki!)


Mrrtröttklockannio?börjaskrivochgåochläggdig




Ehe


Gillar att mina föräldrar precis dammsög hunden. Pappa tappade tydligen ett glas och han fick glassplitter i pälsen. Roligt ändå.


Ett år närmare döden


Bra helg! Fin helg! Bäst födelsedag! Film, vin, gos, kings head, öl, vänner, efterfest, smörgåstårta, presenter, middag med morfar, beställda presenter till mig själv, bokat bord på fiskekrogen till nästa lördag. Jag fick till och med privilegiet att avsluta lördagsnatten med att be ett par sluta fingerknulla mindre än en halvmeter från mig och F på spårvagnen. Svinäckligt. Förhoppningsvis så var det första och enda gången det någonsin kommer hända. (Bonus: Hon var tjock - han var ful)

Och imorgon har vi examinationer på vår reportageuppgift. Dör lite om jag blir underkänd. I övrigt är den här veckan fin och bra och lugn. Min rygg och nacke är lite stela efter att ha delat 90-säng fredag-tisdag. Det är mysigt men ganska så väldigt obekvämt samtidigt. Ben och armar som ramlar ur. Kuddar som måste ligga åt fel håll. Sova på sidan fast man vill ligga på rygg. Det kanske är lushämnden såhär i efterhand?


(Fick en betonguggla av mamma bland annat. Gölle!)


RSS 2.0